Tuotteet hakusanalla mantelin ainesosat (16)

Mantelit - Vienti - Mantelit vientiin

Mantelit - Vienti - Mantelit vientiin

Kuivattujen hedelmien vienti Portugalista Eurooppaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai viestillä europagesissa.
Luomu Mantelit Valencia

Luomu Mantelit Valencia

Iranilaiset helmet Manteli on manteli- (Prunus dulcis) puun siemen, joka alun perin kasvaa Iranissa, mutta nykyään sitä viljellään monilla muilla alueilla. Mantelien viljely Mantelien teollinen korjuu tapahtuu ravistamalla mantelipuita koneella, kunnes kivihedelmät putoavat maahan. Tämän jälkeen kivihedelmät kerätään, puhdistetaan ja jatkokäsitellään. Mantelia syödään usein raakana tai paahdettuna, mutta se on myös ainesosa erilaisissa ruoissa. Mantelit ovat saatavilla monissa muodoissa, kuten kokonaisina manteleina, mantelirouheena ja mantelijauheena. Terveelliset ominaisuudet Mantelit ovat ravinteikkaita ja sisältävät runsaasti monityydyttymättömiä rasvoja, magnesiumia, proteiinia ja E-vitamiinia, sekä kuitua ja fytokemikaaleja.
Mantelit

Mantelit

Mantelit ovat erittäin käytetty ainesosa eri perinteisissä keittiöissä Välimeren alueella, erityisesti Sisilian, Sardinian ja Apulian keittiöissä, sekä makeissa että suolaisissa ruoissa. Ne kerätään käsin ja joustavilla kepeillä (3-5 metriä pitkillä kepeillä) elokuun ja syyskuun aikana, ja niitä käytetään sekä ruoanlaitossa (pesto alla trapanese) että leivonnassa (konfetit, keksit, leivonnaiset, marsipaani). Rikkaat ravinteista ja kuidusta, ne auttavat hillitsemään ruokahalua ilman painonnousua ja torjuvat hyperglykemiaa sekä sydän- ja verisuonisairauksien riskitekijöitä. Tässä ovat viimeisimmät uutiset mantelien hyödyistä, jotka esiteltiin American Society of Nutritionin vuosikongressissa. Mikä on paras välipala nälän taltuttamiseen ilman, että se vaikuttaa ruokahaluun aterioilla? Viimeisimmät tieteelliset tutkimukset näyttävät jättävän vain vähän epäilyksiä: yksi parhaista vaihtoehdoista on valita kourallinen manteleita.
Cashew Nuts

Cashew Nuts

Wholesale Cashew Nuts For Sale – W180, W240, W320. We export and supply different types of nuts in Europe, including Cashew, Almond, Pine, and Peanut in 10kg carton boxes. Our cashew nuts are sourced from the best farms, ensuring high quality and freshness. With a moisture content of 10% max and a defect rate of 10% max, our cashew nuts are perfect for processing and consumption. Whether you're looking for raw or processed nuts, we have the right product for you.
Raaka Makeat Mantelit

Raaka Makeat Mantelit

Raaka ja makea manteli tehtaanhintaan / Kalifornialaiset mantelit.
Raaka Mantelit - Adıyaman Mantelit

Raaka Mantelit - Adıyaman Mantelit

Maailman herkullisimmat mantelit  Brändi (tavaramerkki) Adıyaman Manteli  Manteli Taimet (mantelitaimet)Ferragnes  Sadonkorjuuaika (sadonkorjuuaika)2019  Sisäsaanto 1.000gr (suhde) 300-340 gr Mantelin Koko (koko) 2,50 cm-3,50 cm Mantelin Väri (väri) Keltainen (Kulta) Alkuperä (alkuperä) Kahta / Adıyaman / TR
Luonnollinen Mantelijauho, Vähennetty Itäminen, Hieno / Luomu Luonnollinen Mantelijauho, Hieno

Luonnollinen Mantelijauho, Vähennetty Itäminen, Hieno / Luomu Luonnollinen Mantelijauho, Hieno

Mantelijauho luonnollinen itämisen vähentäminen hieno / Luomu mantelijauho luonnollinen hieno Tuotetta voidaan nauttia raakana ja käsiteltynä muiden elintarvikkeiden kanssa tai ilman. Mantelijauho luonnollinen itämisen vähentäminen / Luomu mantelijauho luonnollinen Mantelijauho valmistetaan hyvin kuivatuista manteliytimistä (Prunus dulcis) hienojakoisella jauhamisella. Tuotetta voidaan nauttia raakana ja käsiteltynä muiden elintarvikkeiden kanssa tai ilman. Ulkonäkö: Erittäin hienoksi jauhettua jauhoa, pieniä väripoikkeamia voi esiintyä Väri: Vaaleanbeigeistä tummanruskeaan
Mantelit - Pähkinät ja Mausteet

Mantelit - Pähkinät ja Mausteet

Manteli on myös tämän puun syötävän ja laajasti viljellyn siemenen nimi. FDA:n mukaan 1,5 unssin syöminen päivässä useimmista pähkinöistä, kuten manteleista, voi vähentää sydänsairauksien riskiä. väri: Sininen
Manteli

Manteli

Parhaat laadukkaat ja tuoreet mantelit, kasvatettu parhailla mahdollisilla terveellisillä tavoilla. Mantelityypit - Raakamantelit kuorineen - Raakamantelit ilman kuoria - Paahdetut ja suolatut mantelit - Paahdetut suolattomat mantelit Pakkaus: Asiakkaan toiveiden mukaan Lähdevaltio: Egypti, Iran, Turkki Viite: PDK-RJ65SLHMGLW8W3UKZJR3
Raaka Koko Luomu Blanched Mantelit Ranskasta - Suora Tuottaja - Pähkinämme

Raaka Koko Luomu Blanched Mantelit Ranskasta - Suora Tuottaja - Pähkinämme

Manteli on erittäin arvostettu ruoka, joka on tunnettu paitsi miellyttävästä maustaan myös monista käyttötavoistaan keittiössä ja kosmetiikassa sekä lukemattomista hyödyistään. Se nautitaan sellaisenaan, jälkiruoissa ja ruokalajeissa. Siitä valmistetaan kasvimaitoa, öljyä, voita ja sitä käytetään kauneustuotteissa. Manteli on mantelin puun hedelmä, ja siitä erotetaan makea manteli, Prunus amygdalus var. dulcis, ja karvas manteli, Prunus amygdalus var. amara, josta jälkimmäinen on myrkyllinen syanidihapon pitoisuuden vuoksi. Se on öljyinen siemen, eli se on runsas rasvojen lähde, ja sitä kutsutaan usein "kuivaksi öljyhedelmäksi". Mantelipuu kasvaa lämpimillä ja kuivilla alueilla: nykyään Yhdysvallat, erityisesti Kalifornia, tuottaa lähes puolet maailman tuotannosta, jota seuraavat Espanja, Iran, Syyria, Italia ja Marokko. Ean13:3701511707255 Viite:AmandeBioEmondéeFrance1
Manteliöljy - Prunus amygdalus dulcis (Makea mantelöljy)

Manteliöljy - Prunus amygdalus dulcis (Makea mantelöljy)

Ominaisuudet: * Korkea E-vitamiinipitoisuus * Saatavilla olevat laatuvaihtoehdot: puhdistettu, puristettu, paahdettu Tuotanto: Kylmäpuristamalla saatu manteliöljy puhdistetaan tai jätetään luonnolliseksi. Kuivat mantelit puristetaan, kun ne on puhdistettu epäpuhtauksista ja kuorista. Öljyä annetaan seistä useita päiviä puristamisen jälkeen, jotta limaiset aineet voivat laskeutua. Nämä erotetaan sitten suodattamalla. Puristusjätteet, joita myydään mantelijauheena, sisältävät vielä jopa 10 % rasvaöljyä. Yhdestä tonnista kuorittuja manteleita saadaan noin 400 litraa manteliöljyä. Käyttökohteet Elintarvikkeet: * Laadukas salaattiöljy * Manteliarominsa ansiosta se soveltuu makeisten valmistukseen Lääketeollisuus: * Käytetään voiteiden ainesosana * Liuotin- ja dispersioaine öljyisille injektioille Kosmetiikka: * Perusöljy kaikille ihotyypeille * Ravitseva iho * Ärsytyksen lievittäjä CAS-numero: 8007-69-0 Säilyvyys: vähintään 12 kuukautta viileissä olosuhteissa ja avaamattomassa astiassa INCI-nimi: Prunus Amygdalus Dulcis Oil Jodiluku: 95-105 Linolihappo: 20.0-30.0 % Happoluku: max 1 Pakkaus: 27 kg kanisteri / 190 kg tynnyrit / 900 kg IBC Öljyhappo: 60.0-70.0 %
Aprikoosinsiemenet

Aprikoosinsiemenet

Kasvikuivatut uutteet, Prunus armeniaca, spesifikaatio jauhe, hinta ja analyysitodistus pyynnöstä
sheavoi

sheavoi

Sheavoi on rasva, joka on uutettu Afrikan sheapuun keltaisesta pähkinästä. Se on raakana norsunluun värinen ja sitä värjätään yleisesti keltaiseksi borututu-juurella tai palmuöljyllä. Sitä käytetään laajalti kosmetiikassa kosteusvoiteena, voiteena tai emulsiona. Sheavoi on syötävää ja sitä käytetään ruoanvalmistuksessa joissakin Afrikan maissa.
ENERGIABAR MADE IN PUGLIA - Gluteeniton viikuna- ja manteli-energiapatukka (1 kpl 40g)

ENERGIABAR MADE IN PUGLIA - Gluteeniton viikuna- ja manteli-energiapatukka (1 kpl 40g)

KUVASTO ARVOSTELUT (0) Ainesosat: VIHREÄT VIHREÄT (28%) (kuivattuja viikunoita, riisijauho) – MEHUKAS – SOKERI – MANDELI (17%) – SESAMI – KANANMUNAN VALKUAINEN – INULIINI – MALTODESTRIINI – SOIJAJAUHO – MAISSITÄRKKELYKSEN – AROMI Saattaa sisältää jälkiä: MAAPÄHKINÄT – PÄHKINÄT – MAITO 1 PATUKKA – KÄYTTÖAIKA 6 KK Ravintoarvot 100 grammaa tuotetta kohden
Maapähkinät

Maapähkinät

Yritys tuo maahan, vie ja myy tukkumyyntinä erilaisia maapähkinöitä – raakoja maapähkinöitä leivontaa varten, raakoja maapähkinöitä teollisuudelle, blanshattuja maapähkinöitä, kuorittuja maapähkinöitä, paistettuja maapähkinöitä.
Valencia Mantelit Luomu - Valencia Mantelit Luomu

Valencia Mantelit Luomu - Valencia Mantelit Luomu

Iranilaiset helmet Manteli on manteli- (Prunus dulcis) puun siemen, joka alun perin kasvaa Iranissa, mutta nykyään sitä viljellään monilla muilla alueilla. Mantelien viljely Mantelien teollinen sadonkorjuu tapahtuu ravistamalla mantelipuita koneella, kunnes kivet putoavat maahan. Tämän jälkeen kivet kerätään, puhdistetaan ja käsitellään edelleen. Mantelia syödään usein raakana tai paahdettuna, mutta se on myös osa monia ruokia. Mantelit ovat saatavilla monissa muodoissa, kuten kokonaisina manteleina, mantelirouheena ja mantelijauheena. Mantelien terveelliset ominaisuudet Mantelit ovat rikkaita ravintoaineista, kuten kertatyydyttymättömistä rasvoista, magnesiumista, proteiineista ja E-vitamiinista, sekä kuitu- ja fytokemikaaleista.